Bloemen en meer

Bloemenboetiek Jarina is sinds 1992 gevestigd in De Wijk. In de loop der jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerde bloemenspeciaalzaak, waar kwaliteit en creativiteit hoog in het vaandel staat. Bloemenboetiek Jarina is er voor alle soorten bloemwerk, van een mooi boeket tot bruids, rouw en gelegenheids-bloemwerk

Wij hebben een continu wisselend assortiment en werken met verse bloemen en planten,die 3 keer per week vers van de veiling komen. Ook verkopen wij een groot assortiment met mooi aardewerk en sfeervolle woondecoratie’s.

Ons team bestaat uit enthousiaste gediplomeerde bloembindsters in in mix van mensen met jarenlange ervaring en jongeren die recentelijk hun opleiding hebben afgerond. Dit alles zorgt er voor dat wij vakbekwaam de nieuwste trends kunnen doorvoeren.

Bloemenboetiek Jarina De Wijk

Dorpsstraat 38
7957 AW De Wijk
0522-441257

Openingstijden de Wijk

Maandag 09.00 tot 17.30 uur
Dinsdag 9.00 tot 17.30 uur
Woensdag 9.00 tot 17.30 uur
Donderdag 9.00 tot 17.30 uur
Vrijdag 9.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 tot 17.00 uur

Kerstworkshop Bloemenboetiek Jarina

U kunt zich weer opgeven voor onze kerstworkshop.

Ook dit jaar helaas vanwege covid niet bij ons in de winkel omdat wij de 1,5 meter niet kunnen garanderen, maar online.

Bestel  een kerstworkshop pakket en maak deze gezellig thuis met familie buurvrouw of vriendinnen

Via een instructiefilmpje wordt alles duidelijk uitgelegd.

Het beloofd weer een mooi stuk te worden.

De pakketten kunnen opgehaald worden tussen 8 en 22 December.

U kunt ons bellen 0522-441257 of mailen naar info@jarina.nl

Door onze eigen bezorgservice en aangesloten te zijn bij de Euroflorist verzendorganisatie, bieden wij u de mogelijkheid, niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland bloemen te laten bezorgen.

U kunt ook rechtstreeks via onze webwinkel bestellen, maar u bent natuurlijk ook meer dan welkom in onze winkels waar wij u graag adviseren.

Rouwarrangementen

Bloemenboetiek Jarina wil u graag helpen de uitvaart van een dierbare overledene tot een bijzondere herinnering te maken.

Tijdens deze momenten in het leven is het extra moeilijk om in een korte tijd zoveel keuzes te maken. U bent verdrietig, uw hoofd staat er niet naar. Hierbij een kleine impressie van wat wij maken. Een keuze in sfeer, vorm, kleur etc…

Het is onze passie, uw emoties te laten zien in het mooiste arrangement.

Wij kunnen het ons voorstellen dat u vragen heeft, u kunt ons telefonisch bereiken voor aanvullende informatie of advies. Bel tussen 09.00 en 18.00 uur 0522-441257.

U kunt ook een afspraak maken voor een bezoek aan huis.

Trouwarrangementen

Bloemenboetiek Jarina heeft vele mogelijkheden voor bruidsboeketten. Daarnaast kunnen wij ook corsages op de kleding, arm en in het haar, autostukken en tafel-/altaarstukken verzorgen.

Voor iedereen naar kleur, model, smaak en emotie!

Wij kunnen het ons voorstellen dat u vragen heeft, u kunt ons telefonisch bereiken voor aanvullende informatie of advies. Bel tussen 09.00 en 18.00 uur 0522-441257.

Of maak een vrijblijvende afspraak.

Scroll naar top